2025-2029 dönemi Defne Belediyesi (Hatay) Stratejik planı

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş ve 20 Şubat 2023 Hatay Defne merkezli depremler sonucu ilçemizde büyük bir yıkım yaşadık. Yaşanan bu büyük yıkım sonrasında Defnemizin çözülmesi gereken en büyük sorunlarını, karşılanması gereken en öncelikli ihtiyaçlarını tespit ettik. 2025-2029 Stratejik Planında tespit ettiğimiz sorunları çözmeye, ihtiyaçları karşılamaya yönelik hedefler ve bu hedeflere hangi vadede ulaşacağımızı belirlemeye çalıştık. Üçüncü 5 yıllık stratejik planımızda Defnemize hangi hizmetleri yapacağımızı belirledik. Stratejik plan önümüzdeki 5 yıllık çalışmalarımıza yön verecektir. Belediyemizin tüm faaliyetlerini Stratejik Plana ve önceliklere göre dağıtıp hizmetlerimizden sağlıklı sonuçlar alınacağını düşünüyorum.
2025-2029 yılları arasında uygulanacak Stratejik Planda iç ve dış paydaşlarla yapılan anket ve durum analizi ile oluşturulan Misyon ve Vizyon, Temel Değerler, Stratejik Amaç ve Hedeflere uygun faaliyetler gerçekleştirilecek ve hazırlanacak performans programlarıyla faaliyetlerin takibi yapılacaktır. Bu takip beraberinde mali yönetimde disiplin, etkinlik ve şeffaflığı sağlayacaktır.
Daha katılımcı, hesap verebilir ve etkin bir yönetim sisteminin oluşturulması ve gelecek 5 yılımızın planlanması açısından önemli olan 2025-2029 Stratejik Planımızın oluşturulmasında emeği geçenlere teşekkür ederim.
Defnemize Hayırlı olsun.

Halil İbrahim ÖZGÜN
Belediye Başkanı

Performans Programları
    Henüz eklenmemiş
Faaliyet Raporları
    Henüz eklenmemiş

Hızlı Erişim

Yürürlükteki Stratejik Planlar

[Merkezi İdareler]

[Devlet Üniversiteleri]

[Belediyeler]

[İl Özel İdareleri]

[KİT'ler]

Hazırlanan Stratejik Planlar

[Merkezi İdareler]

[Devlet Üniversiteleri]